Over P.2002 Techniek B.V.

Wie zijn wij?

P.2002 Techniek B.V. is een onafhankelijk bureau, opgericht in mei 1994, dat zich bezighoudt met projectmatige ondersteuning van bedrijven op het gebied van ontwerpen, berekenen en tekenen van technische installaties, projectleiding, uitvoeringsbegeleiding en werkvoorbereiding.

Wij hebben jarenlange ervaring in de elektrotechnische en werktuigbouwkundige installatietechniek

Wij stellen ons dienstverlenend op, werken samen en denken mee met onze opdrachtgevers. Het leveren van hoge kwaliteit tegen scherpe prijzen is onze specialiteit. Wij staan garant voor een snelle start en snel resultaat.

Opdrachten kunnen wij aannemen tegen vaste prijsafspraken of uitvoeren op basis van nacalculatie tegen overeengekomen uurtarieven. Wij gaan discreet om met informatie van en over onze opdrachtgevers.

P.2002 Techniek B.V. is gevestigd aan de Vermogenweg 7 te Mijdrecht, centraal gelegen in Nederland.

Naast informatie-uitwisseling via de digitale snelweg bezoeken wij onze opdrachtgevers graag voor persoonlijk overleg als dat wenselijk is. Opdrachtgevers zijn ook altijd welkom op ons modern ingerichte kantoor.

Bent u nieuwsgierig geworden wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan het contactformulier in of bel ons, dan kunnen we de mogelijkheden bespreken.

Nieuwsgierig naar onze projecten?

P. 2002 Techniek B.V. heeft verschillende projecten succesvol afgerond. We werken samen met verschillende bedrijven om de juiste oplossing te vinden bij uw vraagstuk.

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?