Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Over P. 2002

P.2002 Techniek B.V. is een onafhankelijk bureau, opgericht in mei 1994, dat zich bezig houdt met projectmatige ondersteuning van bedrijven op het gebied van ontwerpen, berekenen en tekenen van technische installaties, projectleiding, uitvoeringsbegeleiding en werkvoorbereiding.

Wij stellen ons dienstverlenend op, werken samen en denken mee met onze opdrachtgevers. 

Het leveren van hoge kwaliteit tegen scherpe prijzen is onze specialiteit. Wij staan garant voor een snelle start en snel resultaat.

Opdrachten kunnen wij aannemen tegen vaste prijsafspraken of uitvoeren op basis van nacalculatie tegen overeen gekomen uurtarieven.

Indien gewenst worden werkzaamheden uitgevoerd onder de naam van de opdrachtgever. Wij gaan discreet om met informatie van en over onze opdrachtgevers.

P.2002 Techniek B.V. is gevestigd aan de Vermogenweg 7 te Mijdrecht, centraal gelegen in Nederland.

Over het algemeen bezoeken wij onze opdrachtgevers voor het bespreken van projecten, het ophalen van informatie en het opleveren van de door ons geproduceerde documenten. Opdrachtgevers zijn echter ook altijd welkom op ons kantoor.

Copyright © 2023 P. 2002 Techniek
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren