Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Rekenwerk

Technische berekeningen

Technische berekeningen met betrekking tot de eerder genoemde installaties kunnen door ons gemaakt worden met commerciële software-pakketten of door middel van door ons op maat gemaakte rekenbladen in bijvoorbeeld Excel. De gemaakte berekeningen voegen wij samen tot nette overzichtelijke rapporten.

Ramingen en begrotingen

Wij voeren calculatiewerkzaamheden uit waarbij ons aandeel in het werk en de werkwijze vooraf met de opdrachtgever bepaald wordt. Onze werkzaamheden kunnen bijvoorbeeld bestaan uit uitsluitend het uittrekken van de materialen op basis van een bestek en bestekstekeningen, maar ook het vervaardigen van schetsontwerpen, het aanvragen van offertes bij leveranciers en het doorrekenen van de installatiekosten behoort tot de mogelijkheden.

Copyright © 2022 P. 2002 Techniek
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren