Diensten

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

Berekenen

Wij kunnen elektrotechnische berekeningen maken, aan de hand van veelgebruikte normen zoals NEN1010. Hiervoor beschikken wij over een verscheidenheid aan rekenprogramma’s

Tekenen

Wij zijn inzetbaar voor tekenwerkzaamheden aan zowel elektrotechnische als werktuigbouwkundige installaties, waarbij we vooral gespecialiseerd zijn in de woning- en utiliteitsbouw.

Projectbegeleiding

Ook in het in goede banen leiden van projecten zijn wij vaardig. Wij verzorgen de kostenraming, opnames, werkvoorbereiding, uitvoeringsbegeleiding en oplevering van projecten.

Engineering

Engineeringsvraagstukken kunnen wij tevens aanpakken. Elektrotechnische installaties kunnen wij van concept tot definitief ontwerp uitwerken, waarbij de klantwens constant in het oog wordt gehouden

Projectondersteuning voor o.a.

Werkzaamheden

De keuze is aan de opdrachtgever; welke keuze ook gemaakt wordt; één of meerdere onderdelen: wij zorgen voor een uitvoering zoals u die wenst!

Wanneer

Bij nieuwbouw, verbouwingen en renovaties in o.a. de volgende takken van dienst:

Waar

Wij voeren onze werkzaamheden uit op ons kantoor aan de Vermogenweg 7 te Mijdrecht, centraal gelegen in Nederland op ca. 10 minuten rijden vanaf de A2 tussen Amsterdam en Utrecht.

Hier hebben wij de beschikking over moderne apparatuur en alle benodigde (meest actuele) software voor het vervaardigen van tekeningen, berekeningen, bestekken, technische omschrijvingen, planningen en calculaties.

Als het werk hierom vraagt kunnen wij bij start van een werk of periodiek gedurende de looptijd van een werk één of meerdere dagen bij de opdrachtgever op kantoor komen voor overdracht van informatie of overleg.

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?